Bonzo

Bonzo hondenvoer is er voor het geluk en de gezondheid van jouw hond! Met tientallen jaren ervaring en expertise voedt Bonzo al generaties lang blije en gezonde honden met zijn smakelijke en kwalitatieve voeding voor elke dag.

Adult Menubrokken

Gelei

Saus

Bonzo Junior

Maxi

Bonzo Hondenvoer

Bonzo Adult Menubrokken

Bonzo Adult Menubrokken is een bron van hoogwaardige eiwitten en alle andere voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft om een gelukkig en gezond gezinsleven te leiden.

Soort voer:Droogvoer

Levensfase:Adult

Gemiddelde prijs: €2,62

Gemiddelde sale prijs: €2,43

Bonzo in Gelei

Bonzo in Gelei bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Bonzo wordt bereid met smakelijke ingrediënten en is rijk aan vlees.

Soort voer:Natvoer

Levensfase:Senior

Bonzo in Saus

Bonzo in Saus bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Bonzo wordt bereid met smakelijke ingrediënten en is rijk aan vlees. Zo zorgt u ervoor dat uw hond die heerlijke maaltijd krijgt die hij verdient!

Soort voer:Natvoer

Bonzo Junior

Bonzo Vitafit Junior is een heerlijk recept met kip en groenten, gecombineerd met volkoren granen, B-vitaminen en Omega 3- & 6-vetzuren, en met melk in de botvormige brokjes. Jonge puppy's hebben aanzienlijk meer energie nodig dan volgroeide honden om hun groei en speelsheid voldoende te voeden.

Soort voer:Droogvoer

Levensfase:Junior

Bonzo Maxi

\

Soort voer:Droogvoer

Formaat hond:Grote hond, Hele grote hond

Bonzo Senior

Bonzo Vitafit Senior zijn brokken voor honden ouder dan 7 jaar en biedt een 100% volledige en gebalanceerde maaltijd, speciaal ontwikkeld om de gewrichten van jouw hond gezond te helpen houden en zijn mobiliteit te ondersteunen.

Soort voer:Droogvoer

Levensfase:Senior

Gemiddelde prijs: €2,89

Gemiddelde sale prijs: €2,63

Over Bonzo

Bonzo hondenvoering is er voor het geluk en de gezondheid van jouw hond! Met tientallen jaren ervaring en expertise voedt Bonzo al generaties lang blije en gezonde honden met zijn smakelijke en kwalitatieve voeding voor elke dag. Ontdek de 5 Beloftes van Bonzo:

  • 100% complete en uitgebalanceerde voeding vanaf de eerste dag voor een gelukkig en gezond leven
  • de voeding is altijd van dezelfde hoge kwaliteit 
  • alle recepten worden bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit die zorgvuldig zijn geselecteerd van bekende en vertrouwde leveranciers
  • Grote expertise rond het ontwikkelen en bereiden van de voeding
  • In 2025 zijn alle verpakkingen recyclebaar of herbruikbaar