Flap zoekt de beste deal voor honden en katten

In 2021 zijn Jeroen en Stef begonnen met Flap.nl. Na meer dan 10 jaar ervaring met het zoeken en vergelijken van aanbiedingen en prijzen van luiers en babydoekjes op Luier.nl vonden we dat het tijd was om onze kennis ook te gaan gebruiken voor onze huisdieren. 

Hndenvoer en kattenvoer is een grote kostenpost voor veel mensen. Het is belangrijk dat je hond, kat of andere huisdier het juiste voedsel krijgt , maar dit kan maandelijks erg veel geld kosten. Gelukkig is voer voor huisdieren vaak in de aanbieding en door een beetje slim in te kopen kun je erg veel geld besparen. Het voer dat wij kopen voor onze huisdieren is alleen vaak net niet in de aanbieding bij de supermarkt waar wij onze boodschappen doen. Een plek waar alle aanbiedingen bij elkaar staan konden we alleen niet vinden! 

Omdat wij denken dat meer mensen op zoek zijn naar een overzicht van alle aanbiedingen van producten voor honden, katten en andere huisdieren besloten wij om hier zelf een website voor te maken. Dat is Flap.nl. Het Flap.nl-team bestaat naast Jeroen en Stef uit Jetske, Karien en Diederik. Samen onderhouden we de website en proberen we dagelijks alle aanbiedingen van onder andere hondenvoer en kattenvoer op de website te plaatsen.

Wij hopen dat Flap.nl je helpt om de juiste aanbieding bij jou in de buurt of online te vinden!