Pedigree

Pedigree heeft de filosofie om de beste voeding voor honden betaalbaar te maken voor iedereen. Al meer dan 80 jaar maakt Pedigree hondenvoer voor puppy's, volwassen honden en de oudere hond

Pedigree heeft voedzame hondenvoeding voor honden van alle rassen en leeftijden, zodat alle honden gezond en gelukkig kunnen leven. De producten van Pedigree lopen uiteen van 100% compleet nat- en droogvoer tot heerlijke snacks en gebitsverzorgende producten. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, zodat je trouwe viervoeter niets te kort komt!

Adult

Junior

Senior

Natvoer

Pedigree Hondenvoer

Pedigree Adult

De droge brokken van Pedigree Adult zijn ontwikkeld om te voldoen aan de volgende vier behoeften va neen hond: ze helpen bij het ondersteunen van een sterk afweersysteem, ze zorgen voor een gezonde huid en vacht, een goede verteerbaarheid en ze helpen het gebit van je hond schoon te houden. Pedigree Adult helpt om je hond gezond en vol levenslust te houden. Kies jouw smaak, vergelijk de prijs per kilogram en vind de beste deal voor het eten van je hond

Soort voer:Droogvoer

Formaat hond:Grote hond, Hele grote hond, Kleine hond, Middelgrote hond, Super kleine hond

Levensfase:Adult

Pedigree Junior

Pedigree Junior biedt honden in de eerste jaren van hun leven voeding om verzekerd te zijn van een optimale ontwikkeling. Pedigree Vital Protection Junior biedt complete en gebalanceerde voeding die puppy's gezond en sterk laten opgroeien. De brokken van Pedigree Junior zijn bedoeld voor honden van 2 tot 15 maanden. Vergelijk de prijs per kilogram van de verpakkingen en vind de laagste prijs en beste aanbieidngen hondenvoer.

Soort voer:Droogvoer

Levensfase:Junior, Puppy

Pedigree Senior

Pedigree Senior bezorgt jouw hond een vitale en gezonde oude dag. Oudere honden bewegen minder, en deze brokken zijn gemaakt met die gedachte in het achterhoofd. Pedigree Vital Protection Senior is speciaal ontwikkeld op basis van kwaliteitsingrediënten die perfect gebalanceerd zijn voor een gezonde en vitale oude dag. In ons overzicht vergelijken we alle verpakkingen van Pedigree Senior zodat jij direct kunt bestellen voor de laagste prijs.

Soort voer:Droogvoer

Formaat hond:Grote hond, Hele grote hond, Kleine hond, Middelgrote hond, Super kleine hond

Levensfase:Senior

Pedigree Natvoer

Pedigree natvoer is verrijkt me essentiële voedingsstoffen om de gezondheid van je hond te ondersteunen. Het natvoer bevat meer calorieën dan het gemiddelde doogvoer en draagt hierdoor bij aan een gezond gewicht van je hond. Pedigree natvoer is te krijgen in verschillende vormen en smaken,en wordt in maaltijdzakjes en blik verkocht. Vergelijk de prijs per kilogram en vindt de beste aanbiedingen van Pedigree natvoer.

Soort voer:Natvoer

Formaat hond:Grote hond, Hele grote hond, Kleine hond, Middelgrote hond, Super kleine hond

Levensfase:Adult, Junior, Puppy, Senior

Gemiddelde prijs: €5,94

Gemiddelde sale prijs: €5,41

Over Pedigree

Pedigree hondenvoer

Pedigree is al meer dan 80 jaar een hoogwaardig merk van hondenvoeding dat speciaal is samengesteld om jouw trouwe viervoeter te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die hij nodig heeft. Met een breed assortiment aan voeropties, biedt Pedigree de perfecte keuze voor honden van alle leeftijden, rassen en maten. Of je nu een puppy hebt die opgroeit of een volwassen hond die geniet van zijn dagelijkse maaltijden, Pedigree zorgt voor een gezonde en evenwichtige voeding.

Ingrediënten van hoog kwaliteit

Het voer van Pedigree bevat hoogwaardige ingrediënten zoals vlees, granen, groenten en vitaminen die bijdragen aan een gezond immuunsysteem en een glanzende vacht. Bovendien helpt Pedigree voer bij het ondersteunen van een goede spijsvertering en het behouden van sterke botten en tanden. Het merk heeft ook speciale varianten ontwikkeld voor honden met specifieke behoeften, zoals voer voor honden met een gevoelige maag of gewrichtsproblemen.

Pedigree voer wordt vertrouwd door dierenartsen en hondenbezitters over de hele wereld vanwege de focus op kwaliteit en voedingswaarde. Door te kiezen voor Pedigree voer geef je je hond de beste zorg en voeding die hij verdient, zodat hij kan genieten van een lang en gezond leven. Dus, als je op zoek bent naar voer dat je hond helpt om gelukkig en gezond te blijven, is Pedigree de juiste keuze voor jou.