Felix

Felix is een hoogwaardig kattenvoer dat speciaal is ontwikkeld om aan de voedingsbehoeften van jouw kat te voldoen. Met zijn uitgebalanceerde formule biedt Felix een complete en evenwichtige voeding voor jouw harige vriend. Jij kunt erop vertrouwen dat Felix de essentiële voedingsstoffen bevat die jouw kat nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven. Dankzij de smakelijke recepten zal jouw kat genieten van elke maaltijd en keer op keer naar zijn voerbakje snellen. Kies Felix voer en geef jouw kat de voeding waar hij van houdt en die hem gezond houdt!

Elke Dag Feest

Elke Dag Feest

Heerlijke Reepjes

Heerlijke Reepjes

In Blik

In Blik

Malse Reepjes

Malse Reepjes

Naturally Delicious

Naturally Delicious

Felix Kattenvoer

Felix Elke Dag Feest

Felix Elke Dag Feest

Soort voer:Natvoer

Levensfase:Senior

Gemiddelde prijs: €6,23

Gemiddelde sale prijs: €5,27

Felix Heerlijke Reepjes

Felix Heerlijke Reepjes

Soort voer:Natvoer

Levensfase:Adult

Gemiddelde prijs: €7,90

Gemiddelde sale prijs: €6,91

Felix in blik

Felix in blik

Soort voer:Natvoer

Levensfase:Adult

Felix Malse Reepjes


Soort voer:Natvoer

Gemiddelde prijs: €8,69

Gemiddelde sale prijs: €7,22

Felix Naturally Delicious

Felix Naturally Delicious

Gemiddelde prijs: €7,62

Gemiddelde sale prijs: €6,18

Felix Original

Felix Original 

Soort voer:Natvoer

Levensfase:Adult, Senior

Gemiddelde prijs: €5,85

Gemiddelde sale prijs: €5,20

Felix Sensations

Felix Sensations

Soort voer:Droogvoer, Natvoer

Levensfase:Adult, Kitten, Senior

Gemiddelde prijs: €4,57

Gemiddelde sale prijs: €4,32

Felix Sensations in saus

Felix Sensations in saus

Soort voer:Natvoer

Levensfase:Adult

Gemiddelde prijs: €6,04

Gemiddelde sale prijs: €5,54

Felix Soup

Felix Soup

Soort voer:Natvoer

Gemiddelde prijs: €22,09

Gemiddelde sale prijs: €19,42

Over Felix

Felix kattenvoer

Felix is een merk dat zich richt op het creëren van hoogwaardig kattenvoer dat speciaal is samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van jouw geliefde viervoeter. Met hun uitgebreide assortiment aan smakelijke en voedzame opties, zorgt Felix ervoor dat jouw kat altijd een maaltijd krijgt die niet alleen lekker is, maar ook alle essentiële voedingsstoffen bevat die nodig zijn voor een gezond en gelukkig leven.

Hoog kwaliteit voer

Wanneer je jouw harige vriend Felix geeft, kun je er zeker van zijn dat je hem voorziet van een uitgebalanceerde maaltijd. Het voer van Felix bevat hoogwaardige eiwitten, die essentieel zijn voor de groei en het behoud van sterke spieren bij katten. Bovendien bevat het voer de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen om de algehele gezondheid en het welzijn van je kat te ondersteunen.

Wat Felix echt uniek maakt, is de variëteit aan smaken en texturen die ze aanbieden. Of jouw kat nu dol is op sappige stukjes vlees in saus, knapperige brokjes of een combinatie van beiden, Felix heeft het allemaal! Hierdoor kun je jouw harige vriend steeds weer verrassen met een heerlijke maaltijd die perfect past bij zijn persoonlijke voorkeuren.

Voer voor elke kat

Felix begrijpt ook dat katten kieskeurige eters kunnen zijn, en daarom hebben ze ervoor gezorgd dat hun voer niet alleen smakelijk is, maar ook een aantrekkelijke geur heeft. Dit helpt om zelfs de meest veeleisende katten te verleiden en ervoor te zorgen dat ze hun voeding met enthousiasme opeten.

Bovendien houdt Felix ook rekening met de speciale behoeften van katten op verschillende levensfasen. Of je nu een kitten hebt die extra voedingsstoffen nodig heeft voor gezonde groei, een volwassen kat die een uitgebalanceerd dieet nodig heeft, of een senior kat die ondersteuning nodig heeft voor gewrichten en vitaliteit, Felix heeft voedingsopties die aan al deze behoeften voldoen.

Dus, wanneer je jouw kat Felix geeft, geef je hem niet alleen een smakelijke maaltijd, maar ook een voedzame en uitgebalanceerde voeding die zijn gezondheid en welzijn bevordert. Met de verschillende smaken en texturen om uit te kiezen, zul je je kat steeds weer kunnen verwennen met een maaltijd waar hij dol op is. Vertrouw op Felix voor kattenvoer dat jouw harige vriend tevreden en gezond houdt!